Sayfalar

11 Temmuz 2013 Perşembe

Yves Saint Laurent Dare To Glow

Yves Saint Laurent lüksün sesi...

Yves Saint Laurent'in en sevdiğim makyaj markalarından olduğunu bilmeyen kalmamıştır her halde. Kendisi bu konuda aşmış durumda. Özellikle bazı ürünleri vazgeçilmez olarak tarihe geçti bile.



Iışıl ışıl bir cilt için YSL Dare To Glow'u yarattı. Üç renkten oluşan bu seride ben biraz daha pembe alt tonlu olan Naughty Pink'i tercih ettim.

Gerçek inciler güneş ışığında pembe yansırlar. Bu da onların ne kadar kaliteli olduğunu gösterir. YSL de bunu ilham almış olacak ki ışıkta inci gibi parlıyor. Tam anlamıyla inci gibi.

 (Flaşli)

(Flaşsiz)


Çok çok küçük bir miktar yüzünüzün iki tarafı için de yeterli oluyor. Bununla beraber sürdükten sonra elinizi çabuk tutmanızda fayda var çünkü sabitleniyor. Ve yerinden oynatmak imkansız oluyor. YSL kalitesi!

Beyaz tenliler için Naug. Pink mükemmel bir seçenekken esmerer ve bronzlaşmış tenler için altın ışıltılı olanları daha tercih edilesi.

Fiyatı 81-89 tl arasında değişiyor. Ama online alışveriş sitelerinde daha uygun fiyatlara almak mümkün. Bu konuda benim favorilerimden birisi de www.misspera.com..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder