Sayfalar

17 Temmuz 2013 Çarşamba

MUFE Mix And Fix

Hepimizin şansına aldığımız pudra kötü çıkabilir, tenimize uymayabilir ve kek gibi gözükebiliriz. Gerçi artık mineral pudralarla bu sorun biraz daha çözülmüş de olsa nefret ettiğiniz pudrayı bitirebilmeniz için hala bir şansınız var...

Ya da sabah işe giderken akşamki randevunuzu düşünerek bozulmayan bir makyaj dileyebilirsiniz. Sonuçta kısa sürede hem göz hem yüz makyajını yenilemek kolay iş değil. Hele ki bozulmuş makyajın üzerinden geçmek hiç benlik değil..

Bütün bunların çözümü MUFE'nin makyaj sabitleme ve görüntü iyileştirme özelliğine sahip spreyi Mix and Fix'te. Aldığımdan beri çok memnun kalarak kullandım. Başta nasıl olduğunu bilmediğim için küçük boyunu aldım (25 tl). Aldığımdan beri de oldukça fazla kullanmama rağmen bitmedi. Baya bereketli çıktı. Spreyin püskürtme açısı güzel tasarlanmış biraz da bununla ilgili..

Sabah yaptığım makyajın ömrünü uzattığı bir gerçek ama gene üzerinden geçmek gerekebiliyor. Allık, pudra gibi.. yoksa kapatıcımı süreyim, ay aydınlatıcımı süreyim.. gibi değil.

Ayrıca yüzü de ayrı bir aydınlık gösteriyor. Bu görüntüyü de seviyorum. Pudra kullanmak istemeyenler için de fondötenin ömrünü uzattığı bir gerçek!

Sephora'larda MUFE yani MAKE UP FOR EVER ürünlerini bulabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder