Sayfalar

11 Temmuz 2013 Perşembe

Nude Renkli Ruj

Yaz geldi ve herkes tatillerde, mekanlarda şu ara.. Hatta gece çıkmayanı dövüyorlarmış desem inanır mısınız? İnanmayın. Yok öyle bir şey.


Gece çıkarken bir çoğumuzun tercih ettiği ve oldukça iddialı olan siyah dumanlı göz makyajı- her ne kadar ben yaptığımda Mickey Mouse'a benzesem de- zamanın eskitemeyeceği makyajlardan her halde. O kadar kendinden emin ve cool bir duruşu var ki yaz kış demeden yapıyoruz. Bu noktada önemli olan şeylerden biri de doğru ruju seçebilmek tabi ki.

Aldığımdan beri severek kullandığım ve rengini çok beğendiğim Flormar DC28 numaralı rujum bu iş için biçilmiş kaftan. Renk olarak tam bir NUDE ve yapısı bu tarz bir makyaj için oldukça uygun.




Deluxe Cashmere Lipstick serisi  mat rujlardan oluşuyor. Ambalajı ise oldukça şık. Klasik Flormar ambalajlarından ziyade bana bir Too Faced izlenimi veriyor. 

Rujumuzun kalıcılığı hiç de kötü sayılmaz. Kendisi tam bir mat. Buna rağmen diğer mat rujların yaptığı gibi dudakları kurutmuyor. Yoğun siyaz göz makyajıyla bir harika durduğu gibi no-make up make up için de biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Flormar Deluxe Cashmere serisine www.flormar.com dan ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

Laf aramızda kızlar gönderim çok hızlı ve güvenli.. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder