Sayfalar

30 Ağustos 2013 Cuma

Uzatın Tırnakları!

Şu dünyada ne çektimse bir kırılan tırnaklarımdan bir de önemli zamanlarda kırılan tırnaklarımdan çektim yani!

Düşünsene manikür-pedikür yaptırıyorsun, saçını başını, onunu bununu yaptırıyorsun ki özel bir güne gideceksin. İşte o özel günde ben kesin bir tırnak eksik oluyordum. Pis Murphy! Beni hiç sevmiyorsun biliyorum!

Neyse yapmadığım şey kalmadı. Yok o tırnak sertleştirme cilasını sür yok bu no more break cilasını sür yok soyulmaya son zımbırtısı sür... Eeeee sonuç Murphy gene kazanıyor yani.

En sonunda Yves Rocher'den tırnak güçlendirme balmı aldım. Ojemi çıkardıktan sonra ellerimi yıkıyorum ve pıt pıt pıt sürüyorum.

Böyle biraz krem gibi, biraz balm gibi... Yoğun bir yapısı var. Açıklaması da şöyle;

"Çabuk kırılan, güçsüz tırnaklar için geliştirilmiş bu özel bakım içerdiği Organik Kakao Yağı ve Organik Karite Yağı ile tırnakları derinlemesine besler. Güçlenen tırnaklar darbelere karşı daha dayanıklı hale gelir. 
Haftada 2 kez uygulamanız önerilir.
...Ve dahası: Organik Kakao Yağı ve Organik Karite Yağı'nın yanısıra İçerdiği Hintyağı, Havai Cevizi Yağı ve Avokado Yağı ile tırnakları besler ve onarır."

En en en önemli nokta da şu ki İŞE YARADI!!!! Evet bende işe yaradı. Artık tırnaklarım uzuyor. İlk okul öğrencisi gibi gezmek zorunda kalmıyorum. Üstelik de indirimde almıştım ben bunu. Bu arada kullanmayı da hiç ihmal etmiyorum.

Ben indirimde 8 TL ye aldım sanırım. Kendi de muhtemelen 14 Tl falandır.  Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu arada Murphy geçen hafta gene kazandı.Orta parmağımın tırnağı kırıldı. Bence Murphy'e bişey demeye çalışıyor. Terbiyesiz bişey :P Ama şuan durum iyi yanlış törpülemişim sanırımm...

Ha bu arada tırnak ürünlerinde fazlasıyla tavsiyeye açığım. Sizleri dinliyorum! (:

3 yorum:

  1. ben tırnak bakım ürünlerinde kalyondan çok memnunum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalyon'un fiyatları da uygun di mi ben de peelingini almıştım çok güzel hatta bence Yves Rocher'inkinden de daha güzel(:

      Ya kalyonda katikül itici bir ya falan var mı kii hiç gördün mü

      Sil
    2. tırnak eti temizleyicisi var sarı renkli

      Sil