Sayfalar

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Bronzer Issue Vol.3 Daha zayıf gözükmenin formülü..


Bronzer Issue'ya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugünkü olay çok önemli. Çünkü size bir sır veriyorum. Victoria'nın meleklerinin vücuduna baksanıza ne kadar da muhteşem değil mi? Sütun gibi. 

Tamam hatunlar muhteşem ok. de sırları da var yani! Ne olduğunuz bilseniz o kadar şaşırırsınız ki..

Tatilden dönen kadın çekiciliği diye bir şey olduğunuz hiç kimse inkar edemez değil mi? Yani güneşte kavrulmuş, soyulan, denizde saçları keçi kılına dönmüş gelenlerden bahsetmiyorum tabi ki, hadi ama!

Koruyucu kremini sürmüş, adam gibi yanmış. Cildini ve saçlarını mütemadiyen nemlendiren altın gibi parıl parıl hatunlardan bahsediyoruz burada. 

Eğer siz de tatilde yanan şanslılardansanız işiniz çok kolay demektir. Bacaklarınıza peeling sonrası süreceğiniz güzel bir nemlendirici ve hafif bacak makyajı işinizi görecektir. Peki nedir bacak makyajı? Zaten yanmışssın kömür gibi bronzer al da sür demiyoruz yani.. Benefit vücud balmını bacaklarına uyguladığında zaten elmas gibi parlayacaklar..Ama daha bitmedii.. Bronzlaşamamış kızların hikayesini de dinlemek zorundasın tatlım.. Sır en sonda!

Eğer benim gibi yanamamışlardansan duruma göre (durum da havuza girecek misin mesela yani)  Wash-off (yıkanabilir)  ve yıkanamaz bronzerlardan birisini seçmelisiniz. Seçerken bir mat koyu ve bir de görece daha açık renkli bir parıltılı bronzer seçmek mümkün.. İki tane olmasının nedeni şu.. 

Mat bronzerı tüm kol- bacak uyguladıktan sonra bir pudra fırçası, allık fırçası ya da makyaj süngeri ile açık renkli bronzerı ya da aydınlatıcınızı -ki bunu pek önermezdim şahsen sonuçta aydınlatıcı yüz için üretilmiş ve bir kerede puyffff.. Biter gider!- bacağınızın kolunuzun tam ortasına boyunca uygulayacaksınız. Yani misal bacakların yanları koyu ve matken dizinizden geçen uzun bir açıık parlak çizgi var. İşte bu sizin daha şekilli ve daha düzgün görünümlü bir vücuda sahip olmanızın anahtarı..

Elbette bronz tenlilerin bacaklarını iyice nemlendirip tam ortadan bir aydınlatıcı uygulamaları da mümkün... Aradaki fark gerçekten hissedilir olacak. Bana güvenin!

Bu arada peeling yapmayı unutmayın ama abartmayın (:

Bir issue'nun da sonuna geldik..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder