Sayfalar

22 Kasım 2012 Perşembe

Kısaca Kış makyajı

Kışa doğru adım adım gittiğimiz bu günlerde makyaj trendleri de değişiyor haliyle. Beni en mutlu eden şeylerden biri Şarap renginin moda olması. Geçen kış aldığım rujumlar şimdiden trendi bir görünüm elde ediyorum yani :P

Kışın pembeler,uçuk maviler,açık yeşiller falanlar filanlar olmuyor arkadaşlar. Kışın daha sofistike renkler tercih etmek gerekiyor. Kırmızılar, kahve tonları, bej tonlar, şampanya rengi, gül kurusu ve şarap rengi. Tabi bu renkleri nerenizde kullanmak istediğiniz de çok önemli. Aslında hepsi oje olabilecekken asıl konumuz makyaj olduğu için ruj ve far uyumuna bakmak lazım. Bordo, gül kurusu, kırmızı gibi rujları aman aman sakın ola yeşillerle, mavilerle falan kullanayım demeyin. Bej,sütlü kahve, vizon, şampanya gibi gibi tonlar tam olarak bu rujlar için seçilebilecek göz makyaj renkleridir. Tabi nude dudaklarla (nötr renkli) yapılacak siyahlı grili ya da daha çarpıcı göz makyajının da yeri ayrı. Ama sistem basit gözleri patlatıyorsan yüzünle destekle dudakları sindir. Dudaklar patlıyorsa diğer tarafları daha sade tut.

Allık konusuna gelirsek bence bordo,kırmızı..vs vs rujlarla sürülen pembe ve şeftali tonları çok vasatken bronz allıkların etkisi bir o kadar harika oluveriyor.Tabi hafif bir makyaj ile pembemsi şeftalimsi tonları tek geçerim.

Bunlara ait örneklere bakarsanız aslında demek istediğimi daha kolay anlayacaksınız. (: soğuk havaları makyajınızla ısıtın kızlar!


 Bence bu bordo ruhu kullanmanın en güzel örneklerinden biri!!!



Ve tabi bronz bir tende de kırmızın rujun ne kadar harika durabileceğine dair harika bir örnek.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder