Sayfalar

9 Aralık 2012 Pazar

Siz Derinizi Nasıl Giyerdiniz?

Son yılların en vaz geçilmez metaryeli deri oldu. Deri pantolonlar,deri etekler, deri taytlar, bileklikler... vs. Ben de deri akımına kendini kaptırdım. Resmen altın çağını yaşıyor. Channel'in jarsesi varsa 2011-12-13'ün de derisi var. 

Deri parçaları kullanmak zor gibi görünse de  aslında basit bir kuralı var. Tek bir vurucu parça kullanmak gerekiyor. Örneğin deri pantolon ya da tayt altına deri çizme giymek fena halde göz tırmalayıcı. Karşımda kedi kadın yürürmüşcesine vahşi bir görüntü bence ki fazlası rezalet olabiliyor. Ya da deri pantolonu deri ceketle kombinlemek yapılacak diğer bir büyük hata. Kısacası deri ve deriyi yan yana koymuyoruz. 

Peki biz bu parçaları neyle giymeliyiz? 

Evet. Esas konu bu.Kış aylarında deriye en yakışan aksesuar bence kaşmir,yün bir palto ya da ceket. Deri tayt ve pantolonlarla beraber, kalın görünümlü ince kazakları, şifon gömlek ve kaşmir ceketleri, kalın kazakları  giymek size retro bir görünüm kazandıracaktır. Ayakkabı olarak eğer ten renginiz görünüyorsa deri bir bootie ya da oxford giymenizde hiç bir sakınca yokken ten boşluğu olmadığında süet dokulu botları ya da uggları tercih edebilirsiniz. Şahsen benim kendi fikrim çizme kullanmamak. Çünkü bacak boyunu olduğundan daha kısa gösterdiğini düşünüyorum.

Aksesuara gelince... Eğer şifon gömlekler kullanacaksanız bence altın rengi büyük yaka şekilnde ya da türevleri harika bir outgoing görüntüsü oluşturacaktır. Eliniz aldığınız çantaysa deri ya da süet hiç fark etmez. Bu kombinin en güzel yani gündüzden geceye uyarlanabilmesi bence..  (: 

Deri bir pantolon ya da taytı açık renk bi jean gömlekle giymek de gayet cool bir görüntü yaratabilir tabii... Özellikle üstüne siyah bir blazer ve ayağınızda slipperlarla yeme de yanında yat yani.. (:

Deri eteklere gelince... Deri bir kalem etek twin set denen triko hırka ve kazakla eteğin içine sokulduğunda inanılmaz asil ve çarpıcı olabiliyor. Hele ayağınızda stillettolar ve boynunuzda da modern bir kolye ile.. Tabi pilili dizde biten deri etekler için de aynı şey geçerli.. Kısacası deri kullanmak her tarza hitap ediyor. Nereye çekseniz oraya gelebilecek bir materyal. Artık sıra sizde. Siz derinizi nasıl giyerdiniz?






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder